O zi de vacanta la Therme

Mă trezesc devreme, cu entuziasm pentru ziua care urmează. Am planificat să petrec o zi de vacanță la Therme București, cel mai mare complex de spa și wellness din Europa.

După ce mă trezesc, fac un duș și mă îmbrac pentru o zi de relaxare. Îmi pun costumul de baie, papucii de plajă și prosopul. De asemenea, îmi iau cu mine o carte, o pălărie de soare și o cremă de protecție solară.

Ajung la Therme în jurul orei 10:00. La intrare, achit biletul de acces și primesc brățara care îmi permite accesul în toate zonele complexului.

Zona Galaxy

Prima dată, mă duc în zona Galaxy, care este dedicată familiilor. Aici, găsesc o varietate de piscine, tobogane și atracții pentru toate vârstele.

Îmi încep ziua cu o plimbare prin piscina cu valuri. Temperatura apei este perfectă, iar valurile sunt relaxante. Apoi, mă urc pe un tobogan cu apă, care mă poartă printr-un tunel întunecat și apoi într-o piscină cu apă rece.

Copiii mei se distrează de minune la locul de joacă cu apă. Au tobogane, fântâni și alte atracții care îi țin ocupați ore întregi.

Zona The Palm

După-amiaza, mă mut în zona The Palm, care este o oază de relaxare în mijlocul orașului. Aici, găsesc o varietate de piscine termale cu minerale, saune și băi turcești.

Îmi petrec ceva timp relaxându-mă în piscina termală cu apă sărată. Apa este caldă și calmantă, iar mirosul de sare este relaxant. Apoi, mă duc la sauna finlandeză, care îmi ajută să elimin toxinele din organism.

Zona Elysium

În seara, merg în zona Elysium, care este destinată adulților. Aici, găsesc o varietate de piscine termale cu minerale, saune și băi turcești.

Îmi petrec ceva timp relaxându-mă în piscina termală cu apă sulfuroasă. Apa este caldă și are proprietăți curative, iar mirosul de sulf este plăcut. Apoi, mă duc la sauna cu aburi, care îmi ajută să îmi deschid porii.

Seara

La finalul zilei, mă simt relaxată și reîncărcată. Mă întorc acasă fericită că am petrecut o zi minunată la Therme.

Recomandări

Dacă vrei să te bucuri la maximum de o zi de vacanță la Therme, îți recomand următoarele:

Rezervă-ți biletul online, pentru a evita cozile la intrare.
Alege un bilet care îți permite accesul în toate zonele complexului, pentru a experimenta tot ce are de oferit Therme.
Nu uita să îți iei cu tine echipamentul de baie, papucii de plajă, prosoapul, o carte, o pălărie de soare și o cremă de protecție solară.
Dacă călătorești cu copii, alege o zi în care vremea este frumoasă, pentru a putea profita de piscinele și toboganele în aer liber.
Concluzie

O zi de vacanță la Therme este o experiență de neuitat. Este o modalitate excelentă de a te relaxa, de a te distra și de a te bucura de beneficiile apei termale.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *