O zi de vacanță la plaja Gostinu

plaja Gostinu

Mă trezisem devreme în acea dimineață de vară, pentru că aveam o zi plină de activități planificate. Eram în București, cu prietenii mei, și aveam de gând să petrecem ziua la plaja Gostinu.

După ce am luat micul dejun, ne-am urcat în mașină și am pornit la drum. Drumul de la București la Gostinu durează aproximativ o oră și jumătate.

Am ajuns la plajă pe la ora 10:00. Era deja destul de aglomerat, dar am găsit un loc unde să ne instalăm. Am întins prosoapele pe nisip și ne-am așezat să ne bucurăm de soare.

După ce ne-am bronzat puțin, am mers la apă. Dunărea era calmă și limpede, iar apa era rece și răcoritoare. Am înotat și ne-am jucat în apă câteva ore.

La ora prânzului, am mâncat un picnic pe plajă. Am luat cu noi sandwich-uri, fructe și apă. După ce am mâncat, ne-am relaxat la soare și am admirat peisajul.

După-amiaza, am făcut o plimbare pe malul Dunării. Am admirat peisajul frumos al Dunării și am văzut câteva păsări care zboară pe cer.

Înainte de a pleca, am făcut câteva poze profesionale cu camera noastră Nikon. Am vrut să surprindem frumusețea naturii și atmosfera relaxantă a locului.

Am fost foarte mulțumiți de experiența noastră la plaja Gostinu. Am fost impresionați de peisajul frumos, de apa limpede și de nisipul fin. Am făcut poze minunate, pe care le vom păstra ca amintire a unei excursii de o zi perfecte.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *